Samsung esitteli A-sarjaan uuden version. Samsung Galaxy A8 -uutuuspuhelimen ominaisuuksiin kuuluvat mm. kaksoisetukamera ja suuri Infinity-näyttö. Uutuus pitää käyttäjän jatkuvasti ajan tasalla Always On Display -ominaisuudella, jonka ansiosta tärkeimmät tiedot näkyvät aina puhelimen näytöllä. Galaxy A8 on suojattu säänvaihteluilta ja on vedenkestävä ja ja pölytiivis IP68-luokituksen mukaisesti.

Puhelimessa on tehokas kaksoisetukamera. Kahdesta linssistä koostuva etukamera mahdollistaa vaihtamisen laajakulmaobjektiivin ja teleobjektiivin välillä lennosta. 16 ja 8 megapikselin F1.9-aukolla varustetun kaksoisetukamen lisäksi puhelimessa on 16 megapikselin, F1.7-aukolla varustettu takakamera. Live Focus -toiminnolla voi luoda ammattimaisia kuvia säätämällä bokeh-efektinä tunnettua taustan sumeutta ja syväterävyyttä myös kuvan oton jälkeen. Muita uusia ominaisuuksia ovat ruokakuvien tasoa nostava Food Mode -tila ja uniikin loppusilauksen mahdollistavat tarrat.

Galaxy A8 tarjoaa uusia kokemuksia myös elokuva- ja pelikokemusten saralla. Puhelimen 5,6-tuumaisen Infinity-näytön 18.5:9-kuvasuhteen ansiosta elokuvat levittäytyvät laitteen koko pinnalle. Kaartuvien reunusten ansiosta puhelin sopii loistavasti käteen, parantaen katselu- ja käyttökokemusta. Digitaalinen kuvanvakain poistaa tärinät videokuvasta, ja uusi hyperlapse-ominaisuus mahdollistaa aiempaa pidempien kokemusten jakamisen time-lapse-videoiden muodossa.

Galaxy A8 tulee myyntiin vuoden 2018 alussa ja sen suositushinta 499,00 euroa. Värivaihtoehtoina ovat Black, Gold ja Orchid Gray. Samsung Galaxy A8 on ensimmäinen A-sarjan puhelin, jossa on Samsung Gear VR -tuki, ja sen tallennustila on laajennettavissa jopa 256 gigatavun microSD-muistikortilla. Lisäksi Suomessa myytävissä malleissa on Dual SIM -tuki.