Samsung Galaxy Note8:ssa on Note-sarjan historian suurin näyttö. Vaikka näyttö on taas hieman kasvanut, on laite silti suunniteltu sopimaan yhteen käteen. 6,3-tuumaiselle näytölle mahtuu enemmän sisältöä, mikä vähentää vierityksen tarvetta. Moni-ikkunoinnin avulla voi näytön jakaa ja tehdä useita asioita samanaikaisesti. Suurempi työala sallii esimerkiksi videon katselun ja täysikokoisella näppäimistöllä kirjoittamisen samaan aikaan.

Galaxy Note8 -mallissa Samsung esittelee edistyksellisimmän puhelinkameransa. Laitteen takana on kaksi optisella kuvanvakaimella varustettua 12 megapikselin kameraa. Kamerassa on ”live focus” -toiminto, joka mahdollistaa terävyysalueen säätämisen kuvan ottamisen jälkeen. Matkapuhelimen Dual Capture -tilan ansiosta kameralla voi myös ottaa kaksi kuvaa samanaikaisesti, jolloin lähikuvan lisäksi tallennetaan koko näkymän esittelevä laajakuva. Laitteen etupuolella on 8 megapikselin Auto Focus -kamera.

Paranneltuja S Pen -toimintoja

Kynä on ollut Note-laitesarjan tunnusmerkki sen ensiesittelystä alkaen. Paranneltujen S Pen -toimintojen avulla voi muun muassa kirjoittaa muistiinpanoja suoraan lukitusruudelle ilman puhelimen lukituksen avaamista, luoda ja jakaa GIF-animaatioita sekä kääntää tekstiä kieleltä toiselle. S Penin avulla käyttäjä voi yksittäisten sanojen lisäksi kääntää kokonaisia lauseita jopa 71 eri kielelle. Kielikäännösten lisäksi kynällä on mahdollista suorittaa yksikkö- ja valuuttamuunnoksia, mistä voi olla iso apu matkaillessa.

Samsung Galaxy Note8:n myynti alkaa 15. syyskuuta. Laitteen suositushinta on 1029,00 euroa.