Samsung Galaxy Tab Active2 -tabletti on suunniteltu vaativaan yrityskäyttöön vaihtelevissa ympäristöissä ja sääolosuhteissa. Tab Active2:lla on IP68-luokitus, joka takaa vedenkestävyyden ja pölytiiveyden. Laite kestää ceden alla jopa 30 minuuttia ja jopa 1,5 metrin syvyydessä. Tabeltin kuoret suojaavat pudotuksilta jopa 1,2 metrin korkeudelta.

Tabletin käyttö onnistuu myös hanskat kädessä Glove Mode -tilan ansiosta, ja S-Pen helpottaa valikoissa liikkumista ja sovellusten käyttöä. S-Pen kulkee kätevästi laitteen mukana. Sille on oma säilytyspaikkansa laitteen suojakuoren reunassa.

Galaxy Tab Active2:ssa on on sormenjälki- ja kasvotunnistus nopeaan ja turvalliseen biometriseen tunnistautumiseen. Tab Active2 on valmis kolmannen osapuolen AR (Augmented Reality) -ratkaisuihin muun muassa edistyneen kameran, tehokkaan kahdeksanydinsuorittimen, laajennetun RAM-muistin (3 GB), kiihtyvyyssanturin, gyroskoopin, geomagneettisen sensorin ja GPS-paikannuksen ansiosta. Lisätyn todellisuuden (Augmented Reality) toimintojen avulla voidaan esimerkiksi näyttää tietoja laitteen edessä olevasta esineestä. Näin voidaan esimerkiksi tarkastella jonkin koneen tarkastus- ja korjausohjeita tai rakennuksen piirustuksia.

Samsung Galaxy Tab Active2 on tullut myyntiin. Laitteen suositushinta on 549,00 euroa.