Samsungin uudet QLED-malliston televisiot ovat saapuneet kauppoihin. QLED-tekniikka tarjoaa ennennäkemättömän katselunautinnon, varsinkin elokuvia katsellessa. Samsungin uudet QLED-television kykenevät 1500-2000 nitin kirkkauteen ja ne toistavat HDR-kuvan kirkkaimmatkin yksityiskohdat juuri kuten elokuvantekijät ovat tarkoittaneeet.

Samsungin QLED-malliston televisioissa on käytössä Samsungin oma, uudistettu Tizen 3.0 -käyttöjärjestelmä. Smart View -sovelluksen avulla katsoja voi halutessaan heijastaa televisiolähetyksen kuvan älypuhelimen ruudulle, joten tv-kuva kulkee wifi-kantaman sisällä vaikkapa kesäterassille. Samalla Smart View tuo tv-ohjelmaoppaan helposti selailtavaksi kännykän ruudulle. Tizen tukee nyt myös kaikkia suosituimpia suomalaisia suoratoistopalveluita, kuten YLE Areenaa, MTV Katsomoa ja Ruutu-palvelua.

Samsung Q7F ja Q7C

7-sarjan QLED-televisiot ovat saatavana kahdella näyttävällä muotoilulla: kaarevana (Q7C) ja litteänä (Q7F). Samsungin QLED-televisioiden etuihin lukeutuu muun muassa matala syöttöviive (input lag), joten Q7-malliston televisiot sopivat erityisesti myös pelaajille, jotka haluavat saada kaiken irti 4K- ja HDR-yhteensopivista pelikonsoleistaan. Televisiot kykenevät jopa 1500 (HDR 1500) nitin kirkkauteen. Q7F ja Q7C -televisiot ovat saatavana 49”, 55” ja 65” kokoisina. Suositushinnat alkaen 2299 euroa.

Samsung Q8C

Kaarevassa 8-sarjan QLED-televisiossa yhdistyvät tyylikäs design ja huipputekniikka. Television runko on näyttävästi muotoiltua harjattua metallia ja isosta koostaan huolimatta TV näyttää sirolta ohuiden kehyksien ansiosta. Q8C kykenee jopa 1500 (HDR 1500) nitin kirkkauteen. Q8C on saatavana 49”, 55” ja 65” kokoluokissa. Suositushinnat alkaen 3299 euroa.

Samsung Q9F

Q9F on Samsungin QLED-malliston lippulaiva. Q9F:n jalusta ja taustapuoli ovat kokonaan mustaa metallia. Televisio kykenee 2000 (HDR 2000) nitin kirkkauteen, mikä varmistaa parhaan mahdollisen HDR-katselukokemuksen. Huikean valovoiman ja kontrastin lisäksi televisio tarjoaa erinomaiset katselukulmat, mikä varmistaa, että värit eivä vääristy sivulta katsottaessa. Q9F on saatavana litteänä, 65 tuuman kokoisena ja sen suositushinta on 5999 euroa.