Itävaltalainen Gloryfy on erikoistunut valmistamaan särkymättömiä aurinkolaseja. Lasit valmistetaan innovatiivisesta NBFX-materiaalista, joka kestä kovaakin käyttöä. Laseja saa taivutella ja niiden päälle voi vaikka istua. Kehykset palaavat alkuperäiseen muotoonsa rajunkin vääntämisen jälkeen.

Gloryfy-aurinkolasien kaikki komponentit, jopa linssit, ovat valmistettu patentoidusta Flex Polymer NBFX -materiaalista. Gloryfyn Sport-mallistosto sisältää urheiluun suunniteltuja malleja, golfista maastopyöräilyyn ja lasketteluun. Tämän talven uutuus ovat lumilautailija Heikki Sorsan Signature-malliston laskulasit.

Heikki Sorsan Signature- ja Limited Edition -malli on varustettu kahdella eri linssillä, harmaa-sinisellä -peilillä ja oranssi-sinisellä -peilillä, jolloin näkyvyys on hyvä erilaisissa valaistusolosuhteissa. Laseissa on anti-fog -huurtumisenestokäsittely, anti-scratch -naarmuuntumisenestokäsittely sekä 100% optinen laatu. Lisäksi ne antavat mahdollisimman laajan näkökentän ja on yhteensopiva useimpien kypäröiden kanssa. Lasien suositushinta on 189,90 euroa.

Talviurheilussa haasteena on vaihtelevat valo-olosuhteet. Kirkkaalla kelillä tarvitsee tummat linssit, mutta varjoisissa olosuhteissa niillä ei näe lumipinnan muotoja. Gloryfy on kehittänyt vaihteleviin valo-olosuhteisiin tummuvat linssit eli Transformer-linssit, jotka sopivat keväthangilla hiihtäjälle, lumikenkäilijälle ja juoksijalle. Uudet Gloryfy G9 Radical Transformer Energizer -lasit mukautuvat valon lisäksi erilaisiin pään muotoihin. Lasien pohjavärinä on punaruskea sävy. Gloryfy G9 Radical Transformer Energizer -lasien suositushinta on 199,00 euroa.

Gloryfy G9 Radical Transformer Energizer