Scandic Rovaniemi on läpikäynyt uudistuksen, minkä yhteydessä hotellin kaikki 167 huonetta ja kylpyhuonetta ovat saaneet uuden, ilmeen. Samalla hotelliin rakennettiin 11 uutta huonetta.

Samalla hotellin huonetarjontaa on monipuolistettu. Hotellin toisesta kerroksesta löytyy nyt kaksitasoisia, perheille sopivia huoneita. Superior-huoneissa on levitettävät vuodesohvat, ja Standard-huoneissa lisävuoteet voi vetää sängyn alta. Huoneet tarjoavat myös entistä enemmän säilytystilaa, ja osassa huoneista on oma sauna.

Scandic Rovaniemen erikoisin ja kiinnostavin huone löytyy hotellin ylimmästä kerroksta.  Uusi, ylimmän kerroksen parvekkeellinen sviitti on suunniteltu pariskunnille. Huoneessa on pyöreä sänky ison lasikaton alla. Kirkkaana yönä voi lasikaton läpi ihailla tähtitaivasta ja hyvällä tuurilla myös revontulia.

Uudistuksen myötä Scandid Rovaniemen ilmeessä korostuu Lappi ja paikallisuus. Esimerkiksi hotellihuoneiden tapetissa on paikallisia elementtejä, kuten Rovaniemen kirkko ja legendaarinen Jätkänkynttilän vinoköysisilta.