Uuden Audi Q5:n urheilullisin painos, Audi SQ5 on hinnoiteltu. Ensimmäisenä markkinoille on saapunut bensamalli. Dieselversio on odotettavissa hieman myöhemmin.

Bensiinimoottorisen SQ5:n urheilullisen suorituskyvyn takaa 3.0-litrainen ahdettu V6-moottori. Edeltävän mallin mekaanisen ahtimen sijasta uutuudessa moottoriin puhaltaa ilmaa turboahdin. Uusi V6 TFSI -moottori on 14 kiloa kevyempi, ja painaa vain 172 kiloa. Älykäs lämmönhallintajärjestelmä auttaa moottoria lämpenemään nopeasti ja vähentää pakolämpötilaa, mikä alentaa polttoaineenkulutusta etenkin urheilullisessa ajossa.

Moottori tarjoaa tehoa 260 kW (354 hv) ja vääntöä 500 Nm. Voima välittyy 8-portaisen tiptronic-automaattivaihteiston ja quattro-nelivedon kautta kaikille neljälle pyörälle. Audi SQ5 kiihtyy sataseen parhaimmillaan 5,4 sekunnissa. Auton yhdistetty kulutus on 8.3 l/km ja CO2 -päästöt ovat 189 g/km, mikä kuulostaa todella kohtuulliselta tehokkaalle, bensamoottorisella katumaasturille. Auton vakiovarusteluun kuuluu mukautuva ilmajousitus.

Uusi Audi SQ5 3.0 V6 TFSI saapuu Audi-liikkeisiin kesän 2017 aikana.