Suunnon uusin Spartan Sport Wrist HR -urheilukello tulee myyntiin tämän kuun lopussa. Suunto Spartan -malliston uusin jäsen yhdistää laajaan urheilutoimintovalikoimaan kätevän rannesykemittauksen, joka perustuu yhdysvaltalaisen Valencellin kehittämään teknologiaan.

Spartan Sport Wrist HR käyttää Valencellin patentoitua biometristä PerformTek-mittausteknologiaa. Valencellin omien testien mukaan Spartan Sport Wrist HR -kellon tarkkuus on markkinoiden paras – sen tiedot vastaavat 5 prosentin marginaalilla sykevyötä 89 prosentissa mittaustuloksista. Vaativissa olosuhteissa, kuten uinnissa tai ulkolajeissa, joissa kelloa on pidettävä hihan päällä, kellon voi yhdistää Bluetooth-yhteydellä perinteiseen sykevyöhön, kuten Suunto Smart Sensoriin.

Spartan Sport Wrist HR toimii sekä aktiivisuusmittarina että urheilukellona. Se tarkkailee ympärivuorokautista sykettä (myös leposykettä), askelmääriä ja kalorien kulutusta. Urheilusuorituksissa kello toimii apuna ja tiedon lähteenä. GPS/GLONASS-paikannuksen, FusedSpeed-toiminnon ja sisäisen kiihtyvyysmittarin ansiosta kello seuraa harjoittelua tarkasti ja tarjoaa tietoa edistymisestä. 80 lajikohtaisen tilan lisäksi kaikissa Spartan-kelloissa on täysin mukautettavat urheilutilanäytöt.

Spartan Sport Wrist HR on käsin valmistettu Suomessa ja siinä on vankka kuori, mineraalikristallilasi ja ruostumaton teräskehä. Kellon värikosketusnäytön laaja katselukulma ja suuri kontrasti mahdollistavat käytön myös kirkkaassa auringonpaisteessa. Spartan Sport Wrist HR -kellon suositushinta on 499,00 euroa. Sitä on saatavana kolmena värinä: musta, sininen ja punainen.

Samanaikaisesti uutuuskellon kanssa Suunto julkaisee koko Spartan-mallistolle ohjelmistopäivityksen, joka lisää laitteeseen intervalliharjoittelun ja korkeusprofiilinavigoinnin tuen. Viimeaikaisilla Spartan-ohjelmistopäivityksillä on parannettu laitteiden GPS-tarkkuutta ja niihin on lisätty korkeus- ja ilmanpainetrendit (Spartan Ultra), navigoinnin POI-kohteet sekä mahdollisuus tarkastella 30 päivän harjoitteluyhteenvetoja.