Suunto Traverse Alpha ulkoiluun ja eräretkeilyyn suunniteltu urheilukello, joka sisältää erityisesti kalastukseen, metsästykseen ja vaellukseen kehitettyjä työkaluja. Kellon paristonkesto GPS-käytössä on jopa 100 tuntia, minkä ansiosta se sopii myös monen päivän retkille. Ja jos retkeily jatkuu yölläkin, on kellossa punaiseksi mukautettava taustavalo, jotta se ei haittaa pimeänäköä.

Suunto Traverse Alpha pyrkii tekemään maastossa suunnistamisen mahdollisimman helpoksi. Vieraalla alueella liikkumista helpottavat erilaiset ominaisuudet, kuten integroitu GPS/GLONASS-reittinavigointi paluureitin tallennuksella, elektroninen kompassi, ja FusedAlti -korkeusmittaus. Kellon ominaisuuksiin kuuluvat myös mm. automaattinen laukaustunnistus, kuukalenteri ja POI-tyypit erityisesti polkujen ja tärkeiden paikkojen kuten eläinten jälkien merkitsemiseen.

Nyt Suunto Traverse Alpha -mallistoon on tullut kaksi uutta versiota. Uusien Woodland- ja Concrete -mallien ulkoasu on saanut inspiraationsa Suomen armeijan käyttämistä maastokuvioista.

Traverse Alpha Woodland -kellossa on tumma, pykälletty, ruostumattomasta teräksestä valmistettu kehä ja vihreä maastokuvioinen ranneke. Traverse Alpha Concrete -kellon musta, pykälletty, ruostumattomasta teräksestä valmistettu kehä ja harmaa maastokuvioinen ranneke luovat puolestaan urbaanimman vaikutelman.

Suunto Traverse Alpha Woodland ja Concrete -urheilukellojen suositushinta on 499,00 euroa.