Olipa syynä sitten kylmyys tai pimeys, talvella vietetään enemmän aikaa sängyssä. Better Sleep Councilin tutkimuksen mukaan talvella nukutaan enemmän, nautitaan paremmista unista, vietetään kumppanin kanssa enemmän aikaa ja harrastetaan jopa enemmän seksiä kuin kesällä.

Kun amerikkalaisilta kyseltiin heidän sänkytavoistaan, puolet kyselyyn vastaajista kertoi viettävänsä talvella enemmän aikaa sängyssä. Hieman yli puolet (51 %) kertoi nukkuvansa enemmän talvella ja heistä suurin osa (64 %) totesi pimeyden olevan tärkein syy kunnon talviunille.

Nukkuminen ei ole kuitenkaan ainoa talviharrastus sängyssä. Kolmannes vastaajista haluaa viettää kumppanin kanssa enemmän aikaa sängyssä peiton alla. Seksin harrastaminen todettiin myös hyväksi tavaksi pitää toisensa lämpiminä kelien viilentyessä. Heistä valtaosa (77 %) kertoi seksin olevan myös paljon nautinnollisempaa kelien kylmentyessä. Osalla vastaajista yksi syy nukkua talvella vähemmän oli juuri se, että sängyssä ei malta nukkua vaan on paljon hauskempi touhuta kumppanin kunssa.

Tekipä sängyssä sitten mitä tahansa, niin lähes kaikki (86 %) vastaajista oli yhtä mieltä siitä että halihetkillä kumppanin kanssa on selviä positiivisia vaikutuksia. Yli puolet (53 %) paljasti jopa odottavansa kylmien kelien saapumista.