Vuonna 2015 TAG Heuer esitteli täysin uuden Carrera HEUER-01 kronografin. Varustettuna aivan uudella mekaanisella koneistolla, Carrera HEUER-01 toimi uuden malliston keulakuvana. Modulaarisen suunnittelun ansiosta kellosta saatiin tehtyä erilaisia väri- ja materiaaliyhdistelmiä.

Tämän vuoden Baselworld -messuilla TAG Heuer esittelee tästä kronografista aivan uuden, kokonaan keraamisen mallin. Keraami sopii loistavasti kellon materiaaliksi, sillä se on kestävää, naarmuuntumatonta ja kevyempää kuin teräs. Keraami ei hapetu vaan kello säilyttää alkuperäisen värinsä vuodesta toiseen.

TAG Heuer Carrera HEUER-01 Full Black Matt Ceramic -kellon kaikki, osat jotka ovat alttiita naarmuuntumiselle, ovat keraamisesti pinnoitettuja. Mattamusta keraaminen pinta on käytännössä naarmuuntumaton. Määrätyissä osissa, kuten vetonupeissa ja takakannen kehyksessä pitää käyttää terästä, jotta voidaan varmistaa kellon vesitiiviys.

45-millisessä Carrera HEUER-01 Full Black Matt Ceramic -kellossa on valmistajan oma mekaaninen automaattikoneisto, jonka toimintaa pääsee seuraamaan ”skeleton” -mallisen kellotaulun läpi. Kellossa on 50 tunnin käyntivara.