Saimme kokeiluun FASTin uutta Natural Proteiini + Jaksaminen -juomajauhetta. Natural Proteiini + Jaksaminen on suunniteltu ylläpitämään toimintakykyä ja nopeuttamaan palautumista. FASTin Natural-tuotesarjassa poikkeuksellista on sen puhtaus ja luonnonmukaisuus. Kun kaikki ylimäräinen on jätetty pois, sisältää tuote vain oleellisimmat, luonnonmukaiset aineisosat.

Puhtaasta suomalaisesta luonnosta

Juomajauheen tärkein aineosa eli proteiininlähde on maidosta saatava hera. FASTin Natural -tuotteissa käytetään Kuusamon Juuston heraa. Heraproteiinin lähteenä käytettävä maito on siis peräisin suomalaisista lehmistä ja ennenkaikkea puhtaasta luonnosta.

Heraproteiinin lisäksi muut ainesosat ovat kivennäisaineita sisältävä kookosvesijauhe, Kalaharin suola, maku saadaan raakakaakaojauheesta tai luomubanaanijauheesta, ja makeutus Stevia-kasvista. Kaikkiaan tuote ei siis sisällä kuin viittä aineisosaa.

Sekoita veteen, maitoon tai vaikka pirtelöön

Juomajauhetta sekoitetaan nesteeseen 1:4 suhteessa. Annoskooksi suositellaan 40g eli 1 desi juomajauhetta, joka sekoitetaan 4 desiin nestettä. Juomajauheen voi sekoittaa veteen, mehuun, maitoon, tai vaikka pirtelöön. Makeutusaineita on käytetty vain vähän, joten pelkkän veteen sekoitettuna maku on kuivahko. Raakakaakaon maku tulee hieman esiin, mutta sekaan kaipaisi jotain muutakin. Maitoon sekoitettuna maku ja juotavuus paraneekin selvästi.

FAST Natural Proteiini + Jaksaminen on saatavissa banaanin tai raakakaakaon makuisena. Pakkauskoko on 800 grammaa.