Miestenkin olisi hyvä muistaa kasvopesu aamuin ja illloin. Varsinkin jos parranajoon käyttää höylää, kasvojen pesu ennen parranajoa paitsi poistaa ihon epäpuhtauksia, myös pehmentää ihoa sopivasti tehden ajosta helpompaa.

Kasvojen pesu säännöllisesti voi herkästi kuivattaa ihoa, minkä huomaa varsinkin talvella. L’Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic -puhdistusgeelin kehutaan puhdistavan kasvot ilman saippuan ihoa kuivattavaa vaikutusta. Kuulosti hyvältä, joten päätin ostaa itselleni yhden putelin testiin.

Oranssinvärinen puhdistusgeeli on helppo levittää kosteille kasvoille ja samalla se vaahdottuu kevyesti. Aine on myös helppo pestä pois lämpimällä vedellä. Täytyy myöntää että puhdistusgeelillä pestessä iho tuntuu pesun jälkeen selvästi puhtaammalta ja raikkaammalta kuin pelkällä vedellä pestessä. Iho ei myöskään tunnu kuivalta tai kireältä pesun jälkeen, minkä johdosta kasvot pesee mielellään puhdistusgeelin kanssa säännöllisesti.

Men Expert Hydra Energetic -puhdistusgeelin pakkauskoko on 150 ml, mikä tuntuu kohtuullisen riittoisalta. Tuotteen hinta on noin 7 euroa.