Turnbull & Asser on perinteinen brittimerkki, jonka juuret juontavat 130 vuoden päähän. Heidän uusi 2017 kevät/kesämallisto ei vie meitä aivan niin kauas, mutta silti usean vuosikymmenen päähän.

Uusi Velocity-mallisto on saanut inspiraationsa 1970-luvun Monte Carlosta, ja erityisesti Monacon Grand Prix -kilpailujen tunnelmasta. Turnbull & Asser tunnetaan erityisesti laadukkaista kauluspaidoistaan, jotka valmistetaan edelleen briteissä. SS2017 kauluspaitamalliston värit ovat hyvin hillittyjä. Pääosassa ovat sinisen, violetin ja punaisen sävyt, mutta löytyy myös vihreää, keltaista ja harmaata. Valtaosa malleista ja kuvioista on hyvin hillittyjä, mutta mukana on myös muutamia vähän villimpiä väriyhdistelmiä.

Turnbull & Asserin päätuotteisiin kuuluvat myös silkkisolmiot ja taskuliinat. Silkkisolmioissa värit ovat pitkälti samoja kuin paidoissa, mutta värien sävyt ovat vastaavasti voimakkaampi. Kuvioinnin suhteen löytyy hyvin hillittyjä, lähes yksivärisiä malleja, sekä selvästi 70-lukua edustavia kuviointeja.

SS2017 Velocity-mallisto sisältää myös muutaman päällystakin ja villaneuleita.