Santoni on esitellyt uuden tuotemalliston, jonka innoittajana on toiminut yksi kaikkien aikojen menestyksekkäimmistä kuljettajista.

Saksalaisen Rudolf Caracciolan menestyksekkäimmät vuodet osuivat 1930-luvulle. Hän voitti uransa aikana 144 kilpailua ja kolme Kuljettajien Euroopan Mestaruutta (European Drivers Championship), joka vastasi aikanaan F1-sarjaa.

Rudolf Caracciolan hengessä luotu Santonin uusi mallisto sisältää tyylikkäät tennarit, ruskean nahkarepun, oxford-malliset ruskeat nahkakengät sekä tämän tyylikkään asiakirjasalkun, joka on selvästi tehty matkailijalle.

Salkun sisältä löytyy omat lokerot mm. matkalipuille, rahoille, passille ja muille asiapapereille. Salkun ruskeaa ulkokuorta koristaa 144RC -merkintä, jonka merkitys ei ehkä heti valkene kaikille, mutta jonka kovimmat moottoriurheilufanit ehkä keksivät.

Tämän salkun kanssa kehtaa matkustaa missäpäin maailmaa tahansa. Mutta älä missään nimessä hukkaa sitä. Ensinnäkin olisi ikävä menettää tämä tyylikäs, 420 euron arvoinen salkku, ja toisekseen, salkussa ovat luultavasti kaikki matkalla tarvittavat dokumentit.