Suunto lisää Spartan-mallistoon kolme uutta multisport-GPS-kelloa. Monipuolisten urheilutoimintojen lisäksi Special Edition -malleissa korostuu kellojen muotoilu.

Special Edition -mallistoon kuuluvat Spartan Ultra Gold ja kaksi Spartan Sport Wrist HR -mallia; Forest ja Copper. Spartan Ultra Gold -mallissa on kullanvärinen titaaninen kehä sekä ruostumattomat teräspainikkeet ja -solki. Spartan Sport Wrist HR Forest- ja Copper-malleissa sekä teräskehä että painikkeet ja solki ovat kuparinväriset.

Suomessa käsin valmistetut kellot ovat ulkoasultaan hienostuneita, mutta kestävät silti rankkaakin urheilukäyttöä. Voit valita laajasta valmiiden urheilutilojen valikoimasta harjoituksia tallentaessasi, navigoida GPS/GLONASS-toiminnoilla, tai vaikka tarkkailla päivittäistä askel- ja kalorimäärääsi.

Spartan Ultrassa on pitkä akunkesto (jopa 15 päivää aikatilassa) sekä sisäänrakennettu paineanturi, joka kertoo korkeus- ja ilmapainelukemat. Spartan Sport Wrist HR pystyy Valencellin optisen sykemittaustekniikan avulla mittaamaan sykkeesi kätevästi ranteesta. Sport Wrist HR -mallin akunkesto aikatilassa on 10 päivää.

Suunto Spartan Special Edition -kellot tulevat myyntiin 17. toukokuuta. Spartan Ultra Gold Special Editionin suositushinta on 869,00 euroa (sis. Smart Sensor -sykeanturin). Spartan Sport Wrist HR Special Edition Forest- ja Copper-mallien suositushinta on 549,00 euroa.