Juoksulenkille on yleensä hankala saada kaikkia tarpeellisia tavararoita mukaan. Varsinkin pidemmälle lenkille olisi hyvä olla riittävästi juomaa ja varusteita mukana. Juoksureppuun mahtuisi paljon tavaraa, mutta ne ovat sitten selkäpuolella jemmassa. Juoksuliivissä sensijaan tavarat ovat helposti saatavilla milloin vain.

CamelBak Ultra Pro Vest on suunniteltu erityisesti pidemmille lenkeille, kuten polkujuoksuun tai maratonharjoitteluun. Liivi on suunniteltu ultrakevyeksi ja painaa vain 180 grammaa. Liivin etupuolelta ja sivuilta löytyvät taskut esim. puhelimelle, geeleille, patukoille ja ensiaputarvikkeille. Selkäpuolelta löytyy vielä isompi tasku varusteille.

Juoksuliivin etupuolella on kaksi joustavaa taskua mukana tuleville pehmeille 0,5 litran Quick Stow -juomapulloille. Näin voi pakata mukaan sekä vettä että urheilujuomaa. Jos vettä tarvitsee vielä enemmän, on lisävarusteena saatavana vielä CamelBak Crux 1,5 l -juomasäiliö, jonka saa asetettua liivin selkäpuolella olevaan isoon varustetaskuun.

Juoksuliivissä on myös integroitu pilli, joka on hyvä turvaväline ja useiden polkujuoksukisojen pakollinen varuste. Liivissä on etupuolella kaksi remmiä, joista alempi on elastista materiaalia. Molempien remmien korkeutta voi helposti säätää.

Ultra Pro Vest -juoksuliiviä on saatavilla kolme eri kokoa rinnanympäryksen mukaan. Liiviä on saatavilla limen värisenä ja mustana, ja sen suositushinta on 129,00 euroa.