Bentley Motors on esitellyt kolmannen sukupolven Bentley Continental GT:n. Uutuus yhdistelee suorituskykyä, luksusta ja viimeisintä tekniikaa tarjotakseen täydellisen Grand Tourer -ajonautinnon.

Uutuus on selvästi aikaisempaa virtaviivaisempi, ja samalla kevyemmän näköinen. Bentley Continental GT on aikaisemmin näyttänyt turhan massiiviselta, ja painavalta. Nyt tämän kolmannen mallin myötä muodoissa alkaa olla urheiluautomaista ilmettä. Etuakselia on siirretty 135 mm eteenpäin, minkä ansiosta konepelti on pidempi ja keula matalampi. Myös uusilla ajovaloilla sekä takavaloilla on iso vaikutus kokonaisuuteen. Eikä auto ainoastaan näytä kevyemmältä, vaan kori painaa nyt 80 kiloa aikaisempaa vähemmän.

Moottori on edelleen 6.0-litrainen, turboahdettu W12. Se tuottaa tehoa 635 hevosvoimaa ja vääntöä 900 Nm. Vaihteistona on 8-portainen kaksoiskytkinvaihteisto. Auto on edelleen nelivetoinen, mutta edeltävän mallin kiinteän 40:60 -voimanjakosuhteen sijasta nelivetojärjestelmä siirtää voimaa etupyörille tarpeen mukaan. Normaaliajossa auto on pääasiassa takavetoinen.

Bentley Continental GT kiihtyy satasen vauhtiin 3,7 sekunnissa ja huippunopeus on 333 km/h. Tasaisessa ajossa aktiivinen sylinteriensammutusjärjestelmä kytkee puolet pytyistä pois niin että moottori käy kuudella sylinterillä. Tällä saavutetaan pienempi polttoaineenkulutus kevyellä kaasulla ajettaessa. Bentley Continental GT W12-mallin yhdistetty kulutus on 12,2 l/100km (edeltäjä 14,2 l/100km) ja CO2-päästöt 278 g/km.