Suomalaisten innostus erikoisoluisiin jatkuu vahvana, minkä johdosta Sinebrychoff tuo keväällä markkinoille kaksi kotimaista uutuutta; Karhu Raaka ja KOFF American Lager. Lisäksi Suomen markkinoille saadaan appelsiininkuorella maustettu Brooklyn Naranjito ja ranskalainen vehnäolut Kronenbourg 1664 Blanc. Kausihanassa on toistamiseen tarjolla Brooklyn Summer Ale.

Karhu Raaka on aromihumaloitu Karhulle ominaisen Saazer-humalan lisäksi Cascade-humalalla, joka tuo olueen hieman sitrusmaisuutta. Karhu Raakaan lisätty vehnä tuo makuun pyöreyttä ja antaa lisäksi komean vaahdon. Oluttyyli on suodattamaton lager.

KOFF American Lager on amerikkalaistyylinen täysmallasolut. Perinteistä lageria voimakkaampi humalointi ja suodattamaton mallas tekevät oluesta tasapainoisen. KOFF American Lager seuraa viimevuotisen KOFF American Pale Alen jalanjäljillä. Oluttyylinä on kuivahumaloitu hoppy lager, joka on tasapainoisen katkera, ja siinä käytetään Cascade- ja Citra-humalalajikkeita.

Kronenbourg 1664 Blanc on moderni suodatettu vehnäolut. Oluen hedelmäisessä maussa on häivähdys korianteria ja sitrusta, ja aromissa voi aistia myös aprikoosia. Oluen valmistuksessa on käytetty Strisselspalt-humalaa Ranskan Alsacesta. Humalointi antaa Blancille sille ominaisen, hienostuneen maun.

Brooklyn Naranjito on makealla appelsiininkuorella maustettu pale ale. Appelsiininkuori tuo oluen tuoksuun ja makuun häivähdyksen makeaa sitrusmaisuutta. Olut on pehmeä ja raikkaan tasapainoinen. Panimomestari Garrett Oliverin kehittämä Brooklyn Naranjito on humaloitu Summit- ja Simcoe-humaloilla.

Uutuusoluet tulevat valikoimaan 20.3. lähtien, kausiolut Brooklyn Summer Ale hieman myöhemmin keväällä.