Lontoon kalleimmat kerrostalohuoneistot on Westminsterin alueella. Huoneistojen keskihinta Westminsterissä vuonna 2016 oli £2,215,073. Tosin kovin paljon halvemmalla ei selviä myöskään Kensington & Chelsean alueella, missä keskihinta oli £2,158,151.

Valtaosa (96%) yli miljoonan punnan arvoisista kerrostalohuoneistoista on odotetusti Lontoon alueella, ja yli puolet niistä Westminsterin ja Kensington & Chelsean alueella. Arvoasuntojen kauppamäärät ovat lisääntyneet huimasti viimeisen kymmenen vuoden aikana. Kensington & Chelsean alueella myytiin 761 yli miljoonan punnan huoneistoa vuonna 2016, kun kymmenen vuotta aikaisemmin vastaavia kauppoja tehtiin vain 357 kappaletta.

Westminster pitää edelleen kärkisijaa yli miljoonan punnan asunnoissa. Viime vuonna alueella vaihtoi omistajaa 781 yli miljoonan punnan kerrostalohuoneistoa. Perinteisten alueiden lisäksi arvoasuntoja alkaa löytyä myös muualta Lontoon alueelta.

Esimerkiksi Hackneyn alueella ei tehty kymmenen vuotta sitten yhtään kauppaa yli miljoonan punnan huoneistosta, mutta viime vuonna jo 47 arvoasuntoa löysi uuden omistajan. Myös Haringey (+15), South East’s Windsor & Maidenhead (+14), East of England’s St Albans (+10) ja Brent (+10) kuuluivat alueisiin, joissa arvoasuntojen määrät ovat lisääntyneet selvästi kymmenen vuoden aikana.

Hinnat käyvät ilmi Lloyds Private Bankingin toteuttamasta katsauksesta.