Amerikkalaislähtöinen Wild kehuu olevansa tällä hetkellä nopeimmin kasvava ilmainen sinkkujen deittisovellus. Wild -sovellus on ladattu jo 600 000 kertaa ja palvelulla on yli 10 000 päivittäistä käyttäjää. Toistaiseksi sovellus on kerännyt käyttäjiä pääasiassa Amerikan suurkaupungeissa, mutta yleensä toimivat ratkaisut leviävät nopeasti myös muualle.

Wild haluaa erottua deittisovellusten joukosta panostamalla kuvien laadun tarkkailuun. Palvelu käyttää automaatiota sekä manuaalista tarkistusta apuna, jotta käyttäjiä häiritsevät feikkiprofiilit ja -kuvat saadaan palvelusta siivottua. Tarkistustoiminnon ansiosta Wild kehuu, että sillä on eniten varmistettuja käyttäjäprofiileja palvelussaan.

Perusidealtaan palvelu muistuttaa kilpailevia sovelluksia. Käyttäjä voi kertoa hieman itsestään omassa profiilissaan, mutta voi myös täsmentää minkälaista seuraa on hakemassa. Sitten vain selailemaan profiileja. Kun kaksi henkilöä pitää toisistaan, eli tulee match, voivat he viestitellä ja nähdä myös piilotetun kuvagallerian. Näin käyttäjä voi suojata muut kuvansa kaikilta käyttäjiltä, ja näyttää ne vain heille joista on itse kiinnostunut.

Wild on ladattavissa ilmaiseksi Android ja iOS (iPhone) -puhelimiin. Lisätietoja sovelluksesta löytyy osoitteesta justbewild.com.