Zenithin uudet El Primero Skeleton ja El Primero Tourbillon Skeleton erottuvat joukosta näyttävän ulkonäkönsä ansiosta. Molemmissa kellomalleissa on musta, keraaminen, 45-millinen kuori. Läpinäkyvän, ”Skeleton” -mallisen kellotaulun ansiosta kellosta ei tarvitse katsella vain aikaa, vaan voi ihailla myös mekaanisen kellokoneiston tarkkaa toimintaa.

El Primero Skeleton kellon toiminnasta vastaa Calibre 400B. Tämä mekaaninen automaattikoneisto on suora perillinen Zenithin vuonna 1969 esittelemästä, maailman tarkimmasta sarjatuotantokronografista. Kellon päivyri löytyy kellotaulusta kello 6:n kohdalta ja sekuntari kello 9:n kohdalta.

El Primero Tourbillon Skeleton on toiminnaltaan jopa vieläkin tarkempi. Sen koneistona on Calibre 4035. Molempien koneistojen käyntivara on 50 tuntia. Tämän mallin erikoispiirre on Tourbillon-kehikko, joka pyörähtää ympäri kerran minuutissa. Tourbillon-toiminto pyrkii vähentämään maan vetovoiman vaikutusta kellon toimintaan tehden kellosta entistä tarkemman. Kellossa on myös sekuntaritoiminto

Molemmissa kelloissa on musta kumiranneke; Tourbillon-mallissa rei’itetty ja Kronografissa hiilikuitupäällystetty.