Audi A6 uudistuu mutta säilyttää tutun perusilmeen. Parhaiten uutuuden tunnistaa valoista, varsinkin takavaloissa on erottuvia yksityiskohtia. Autossa on vakiona LED-ajovalot. Matrix led-ajovalot sekä täysin uudet HD Matrix led-ajovalot on saatavissa lisävarusteena. HD Matrix led -ajovaloissa on dynaamiset suuntavilkut etu- ja takavaloissa. Lisäksi ovien avaaminen tai lukitseminen herättää sykkivän, nopeiden valoanimaatioiden yhdistelmästä muodostuvan saattovalotoiminnon.

Auton ulkomitat ovat kasvaneet vain hieman. Uutuus on 7 mm pidempi, 12 mm leveämpi ja 2 mm korkeampi kuin edeltävä malli. Sisätilat ovat kuitenkin kasvaneet, ja esim. jalkatilaa on takana paljon enemmän kuin aikaisemmassa mallissa. Tavaratilan koko on ennallaan (530 l), mutta muoto on aiempaa leveämpi. Konttiin mahtuu nyt kaksi golfbägiä vaaka-asennossa.

Kaikki mallit kevythybridejä

Kaikissa Audi A6 moottorivaihtoehdoissa on uusi kevythybridijärjestelmä (MHEV). Hihnalla toimivan laturin ja startin yhdistelmä (BAS) toimii yhdessä litiumioniakun kanssa. Kevythybridijärjestelmän avulla auto rullaa moottori sammutettuna 55–160 km/h nopeuksissa.  Start-stop-toiminto aktivoituu jo 22 km/h nopeudessa ja moottori käynnistyy ennakoivasti heti, kun edessä oleva auto liikkuu eteenpäin. Jarrutuksen aikana BAS lataa akkua jopa 12 kW:n teholla. Käytännössä MHEV-teknologia vähentää polttoaineenkulutusta jopa 0,7 l/100 km.

Alkuvaiheessa tarjolla ovat 3.0 TFSI ja 3.0 TDI. 3.0 TFSI tuottaa tehoa 250 kW (340 hv) ja vääntöä 500 Nm. Turboahdettu V6-moottori kiihdyttää Audi A6 Sedanin nollasta sataan 5 sekunnissa, ja sen yhdistetty polttoaineenkulutus on 7,1–6,7 l/100 km ja CO2-päästöt 161–151 g/km. Suorituskyvyltään samantasoinen 3.0 TDI -moottori tuottaa 210 kW (286 hv) tehoa ja 620 Nm vääntöä. Sen yhdistetty polttoaineenkulutus on 5,8–5,5 l/100 km ja CO2-päästöt 150–142 g/km.

3.0 TDI:ssä on kahdeksanvaihteinen tiptronic- ja 3.0 TFSI:ssä seitsenvaihteinen S tronic -automaattivaihteisto. Molemmissa on vakiona quattro-nelivetojärjestelmä. Tiptronic-vaihteiston kanssa on saatavissa lisävarusteena Sport differential -takatasauspyörästö. Myös nelipyöräohjaus on saatavissa lisävarusteena. Jousitusvaihtehtoja on neljä erilaista: perinteinen teräsjousitus, urheilullinen sport-jousitus, sähköisesti säätyvä iskunvaimennus sekä mukautuva ilmajousitus.

Uusi Audi A6 esitellään Geneven autonäyttelyssä. Ensimmäiset uudet A6 Sedanit saapuvat Suomeen kevään aikana.