Harley-Davidsonin 2019 uutuus, FXDR 114 on varustettu tehokkaimmalla moottorilla jonka Softail-alustaan voi saada, eli Milwaukee-Eight 114 V-Twinillä. Moottori tarjoaa jopa 161 vääntöä. Vahva ja jäykkä Softail-alusta ja laadukas jousitus palkitsevat kuljettajat ketterällä ajokäytöksellä. FXDR 114 tarjoaa enemmän kallistuskulmaa kuin mikään muu Softail-malli.

Harley-Davidson FXDR 114 -mallin muotoilu on saanut innoituksensa suoraan drag stripiltä, mistä osoituksena ovat muotoiltu nopeusnäyttö, lyhennetty takaosa ja solo-istuin. Takalokasuoja on rakennettu halaamaan massiivista 240 mm:n rengasta, jonka kanssa se liikkuu läpi koko jousituksen toimintasäteen, tehden siitä lähes näkymättömän FXDR 114:n ollessa liikkeessä.

FXDR 114:n alumiinisen takahaarukan avulla saavutetaan 4, 62 kilon painonpudotus (6,25 kg vs. 10,88 kg) verrattuna teräksiseen Softail-takahaarukkaan 240-millisellä takarenkaalla. 19-tuumainen taottu alumiininen Ace-etupyörä on suunniteltu kevyeksi ja siinä on erittäin ohuet puolat. FXDR 114:n istuinta ja takaosaa tukee valualumiinisilla putkilla vahvistettu alarunko, ja takaosa on komposiittia. Tämä yhdistelmä korvaa teräksisen alarungon sekä teräksisistä ja alumiinisista lokasuojista koostuvan tukirakenteen, joka löytyy muista Softail-malleista, ja se vähentää painoa noin 3,17 kilon verran. Etu- ja takalokasuojat on rakennettu kevyestä komposiittimateriaalista.

FXDR 114 on kymmenes Softail-alustalle perustuva Harley-Davidson, joka on esitelty tänä vuonna, ja viimeisin 100 suorituskykyisen moottoripyörän joukosta, jotka yhtiö suunnittelee lanseeraavansa vuoteen 2027 mennessä.