Uusi Audi A5 Sportback on saatavissa myös kaasuhybridimallina, joka toimii sekä maa/biokaasulla että bensiinillä.

Autossa on 2.0 TFSI -bensiinimoottori, jota on edelleen kehitetty maa-/biokaasua varten. Bi-fuel 2.0 TFSI -moottori tuottaa tehoa 125 kW (170 hv) ja vääntöä 270 Nm. Kaasuhybridin etuna on erinomainen toimintamatka (jopa 950 km). NEDC-kulutuksen mukaan laskettuna maa-/biokaasulla voidaan ajaa jopa 500 kilometriä ja bensiinillä 450 kilometriä. Kaasulla ajettaessa yhdistetty kulutus on 3,9 kg/100 km. Bensiinillä kulutus on 5,7 l/100 km.

Autossa on neljä kaasusäiliötä, joiden kapasiteetti on 19 kg. Bensiinitankin koko on puolestaan 25 litraa. Kaasusäiliöiden sisäpuoli on kaasunkestävää polyamidi-sekoitusta. Toinen kerros on sekoitus hiilikuidulla vahvistettua polymeeriä ja lasikuidulla vahvistettua polymeeriä. Kolmas kerros on puhdasta hiilikuidulla vahvistettua polymeeriä, joka toimii myös visuaalisen tarkistuksen apuna, sillä se muuttuu maidonvalkeaksi, mikäli se vaurioituu. Ennen kuin säiliöt asennetaan autoon, ne testataan tuotannossa 300 barin paineessa. Innovatiivisen rakenteen ansiosta säiliöt painavat 56 prosenttia vähemmän kuin vastaavat teräksiset säiliöt.

Bensiinitankin ja kaasusäiliöiden tankkauskorkit sijaitsevat saman tankkausläpän alla. Auto käyttää oletuksena aina ensin kaasua. Tankkauksen jälkeen, ja aina kun on kylmä, moottori starttaa bensiinillä ja vaihtaa sitten mahdollisimman nopeasti kaasuun. Audi A5 Sportback g-tronilla ajaminen maksaa ajotilanteesta riippuen maakaasulla keskimäärin 4,7 €/100 km ja biokaasulla 5,7 €/100 km.

Uusi Audi A5 Sportback g-tron on saatavissa perusvarustelun lisäksi joko Business tai Business Sport -varustelulla. Hinnat alkavat 48 931,98 eurosta. Suomeen uusi Audi A5 Sportback g-tron saapuu keväällä 2018.