Yksi markkinoiden kauneimmista roadster-malleista, BMW Z4 tekee paluun parrasvaloihin Pariisin Autonäyttelyssä.

Auto on saanut uutta ilmettä ja on entistäkin urheilullisempi. Auton kokonaispituus on kasvanut, mutta akseliväli lyhentynyt, jotta auto on entistä ketterämpi. Samalla raideleveys on kasvanut tarjoten sporttisemman ajotuntuman. Painojakauma etu- ja taka-akselin välillä on ihanteellinen 50:50.

BMW Z4:ssa on sähköisesti toimiva kangaskatto, joka viikkautuu takakonttiin nappia painamalla vain 10 sekunnissa. Kattoa voi operoida myös liikkeessä, kunhan vauhtia on alle 50 km/h. Katolle on varattu oma paikkansa takakontissa, joten tavaratilaa löytyy aina 281 litraa, oli katto ylhäällä tai laskettuna.

BMW Z4 lanseerataan kolmella bensiinimoottorilla. BMW sDrive20i (197 hv) ja sDrive30i (258 hv) -malleissa on 4-sylintiset koneet. Malliston huipulla on BMW Z4 M40i, jonka uusi 6-sylinterinen voimanlähde tarjoaa 340 hv. Auton ominaisuuksiin lukeutuvat myös urheilujousitus, sähkösäätöiset iskunvaimentimet, M Sport -jarrujärjestelmä ja elektronisesti ohjattu M Sport -tasauspyörästö. 8-vaihteinen Steptronic Sport -automaattivaihteisto on kaikkien moottoreiden parina.