Bosen uudet SoundSport Free –kuulokkeet ovat aidosti langattomat, sillä kuulokkeet muodostuvat vain kahdesta korvanapista.

SoundSport Free -kuulokkeet ovat hyvin kompaktit. Korvanapit ovat vain 3,1 cm korkeat ja 3 cm syvät.  Ne painavat kumpikin vain 18 grammaa. Kuulokkeiden sisällä on antenni, joka säilyttää yhteyden kuulokkeiden ja musiikin toistolaitteen välillä jopa 10 metrin päästä. Näin musiikin lähde voi olla taskussa, laukussa tai vaikka käsivarsikotelossa.

Korvanappien patentoidut StayHear+ Sport –korvatyynyt takaavat, että kuulokkeet pysyvät paikallaan eivätkä paina korvia pidemmässäkään käytössä. Kuulokkeissa on IPX4-luokitus vettä ja hikeä vastaan sisä- ja ulkokäytössä. Yhdellä latauksella SoundSport Free toistaa musiikkia jopa 5 tuntia. Pienessä kuulokeyksikössä on mukana Bosen digitaalinen signaalinkäsittely, äänenvoimakkuusoptimoitu taajuuskorjain ja uudelleenladattava litium-ioniakku.

Kuulokkeiden mukana tuleva säilytyskotelo pitää magneettien avulla kummankin kuulokeyksikön paikallaan. Kuljettamisen lisäksi kotelon akku antaa mahdollisuuden ladata kuulokkeet kahdesti ilman lisävirtaa tarjoten jopa 10 tuntia lisää käyttöaikaa. Kun kuulokkeet eivät ole säilöttynä kotelossa, Bose Connect-sovelluksen ”Find My Buds” -toiminto kertoo kuulokkeiden edellisen käyttöajan ja -paikan.

SoundSport Free on saatavilla kolmessa värissä: musta (Triple Black), sininen keltaisilla korostuksilla (Midnight Blue/Yellow Citron) ja kirkkaan oranssi sinisillä korostuksilla (Bright Orange/Midnight Blue). SoundSport Free tulee on myynnissä Bose.fi -verkkokaupassa sekä jälleenmyyjillä. Kuulokkeiden suositushinta on 229,95 euroa.