Ruotsalainen miesten vaateliike Care of Carl on avannut suomenkielisen verkkokaupan osoitteessa careofcarl.fi. Care of Carl panostaa laadukkaisiin, tunnettuihin merkkeihin. Verkkokaupan valikoimista löytyvät vaatteet, kengät ja asusteet. Sivuilta voi löytää myös inspiroivia vinkkejä omaan pukeutumiseen.

”Uskomme, että konseptiamme ja tarjontaamme tullaan arvostamaan Suomessa, sillä suomalaiset ovat laajalti kiinnostuneita pukeutumisesta ja tyylistä. Valikoimamme erityinen yhdistelmä kansainvälisiä huippumerkkejä ja omaan erikoisalaansa keskittyneitä laatumerkkejä vastaa hyvin suomalaisten toiveisiin”, kertoo yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja Henning Källqvist.

”Olemme yrittäneet muokata koko putiikkimme niin, että se sopii suomalaisille. Meillä voit esimerkiksi maksaa ostoksesi verkkopankin välityksellä tai mobiilisovellus MobilePaylla. Sivustomme ja asiakaspalvelijamme palvelevat kahdella kielellä, suomeksi ja ruotsiksi. Tällöin pystymme henkilökohtaisesti palvelemaan asiakkaitamme, mikä on meille tärkeää. Toivomme, että tätä yhdistelmää, sekä meidän vankkaa ammattitaitoamme, joka välittyy esimerkiksi nettilehdestämme Carl Magazinesta, tullaan arvostamaan Suomessa”, Källqvist jatkaa.

Care of Carl on perustettu vuonna 2010 tekstiilikaupungissa Boråsissa, Ruotsissa. Yrityksen visio on alusta alkaen ollut myydä laadukkaita miesten merkkivaatteita netissä. Yritys toimii aktiivisesti Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa sekä nyt myös Suomessa. Vuonna 2017 miestenlehti Café palkitsi Care of Carlin vuoden putiikkina ja vuonna 2016 Care of Carl sai Årets Digitala Gasell –palkinnon Dagens Industri -lehdeltä.