David Beckham ja L’Oreal tuovat markkinoille miehille suunnatun House 99 -kosmetiikkabrändin. House 99 on saanut inspiraationsa Beckhamin tyylivalinnoista ja kannustaa miehiä kokeilemaan erilaisia lookeja. House 99 -tuoteperheestä löytyy laaja valikoima hiusten-, parran- ja ihonhoitotuotteita.

Parralle:

Get groomed – PURIFYING BEARD SCRUB

Pesee, kuorii ja hoitaa partaa ja ihoa parran alla. Karkea, syväpuhdistava musta koostumus sisältää hiiltä, vulkaanista kiveä ja ginsengiä.

Seriously groomed – BEARD & HAIR BALM

Kevyt voidemainen partabalsami saa rehottavat partakarvat kuriin ja tekee keskipitkästä tai pitkästä parrasta helpommin muotoiltavan. Hoitaa ja antaa rakennetta myös pitkille tai keskipitkille hiuksille.

Softer touch – BEARD OIL

Ravitsee ja pehmentää partaa. Partureiden hyväksymä kuivaöljypehmentää ja hoitaa partaa ja ihoa parran alla. Koostumus sisältää ravitsevia öljyjä, mutta ei jätä partaa öljyisen tuntuiseksi.

Neat Cut – SHAVING CREAM

Paksu ja täyteläinen parranajovoide suojaa, kosteuttaa ja pehmentää partaa ja ehkäisee parranajon aiheuttamia haavoja ja ihoärsytystä.

Smooth Cut – SHAVING FOAM

Täyteläinen partavaahto kosteuttaa ihoa, ehkäisee ihoärsytystä ja sisäänkasvaneitakarvoja. Vaahto myös kohottaa partakarvoja jotta parranajo helpottuu.

Sharp Cut – SHAVING STICK

Parran muotoiluun. Partureiden tekniikoiden inspiroima parranajostick kosteuttaa ihoa ja kohottaa partakarvoja iholta helpottaen parranajoa. Tarkka levitysmekanismi sopii parran muotoiluun.

Hiuksille:

Going Big – THICKENING DAILY SHAMPOO

Ohuiden hiusten pelastus. Puhdistaa hiukset, tuuheuttaa niitä ja helpottaa niiden muotoilua.

Twice as Smart – TAMING SHAMPOO & CONDITIONER

Hellävaraista puhdistusta ja hoitoa. Laittaa kurittomat hiukset ojennukseen – sopii erityisesti kiireisiin aamuihin.

Strip clean – SOOTHING ANTI-DANDRUFF SHAMPOO

Poistaa ja ehkäisee hilsettä ja rauhoittaa kutiavaa päänahkaa.

Smooth Back – SHAPING POMADE

Urbaaniin elämään sopiva, kosteutta ja hikeä hylkivä muotoiluvaha. Antaa hiuksille keskivahvaa pitoa ja luonnollista kiiltoa. Sopii parhaiten lyhyille ja keskipitkille hiuksille. Kampausta voidaan uudelleenmuotoilla päivän mittaan.

Tight Grip – FIXING SPRAY

Pitkäkestoista vahvaa pitoa ja luonnollista kiiltoa antava hiuskiinne. Pitää kampauksen muodossaan pidempään.

Change it Up – TEXTURIZING CLAY

Uudelleenmuotoiltava paksu mattavaha antaa keskipitkille ja pitkille hiuksille rakennetta ja volyymia.

Going Strong – STYLING GEL

Muotoilugeeli, joka tekee hiuksista erittäin kiiltävät. Sopii erityisen hyvin taakse kammattuun slick-back-tyyliin.

Iholle:

Purefectly Clear – FACE WASH

Puhdistaa ihon ja tukkeutuneet ihohuokoset. Hiiltä sisältävä, luonnostaan musta geeli puhdistaa ihon tehokkaasti. Piparminttu-uutteet jättävät iholle piristävän viileän tunteen.

Spruce Up – TONING LOTION

Ihoa raikastava ja kirkastava kasvovesi. Voidaan käyttää parranajon jälkeen valmistelemaan iho kosteusvoiteelle.

Greater Look – FACE MOISTURIZER

Kevyt, kiiltoa hillitsevä kosteusvoide. Koostumuksen sisältämät runsasproteiiniset spirulina- ja kvinoauutteet silottavat ihoa, virkistävät, ja tekevät siitä terveen näköisen ja pehmeämmän tuntuisen.

Broad Defense – FACE MOISTURIZER SPF20

Kosteuttaa ja suojaa ihoa UV-säteilyltä. Spirulinaa ja kvinoaa sisältävä geelivoide tuntuu iholla kevyeltä ja miellyttävältä.

Truly Brighter – EYE BALM

Virkistää ja silottaa ihoa ja hälventää tummia silmänaluksia. Kofeiinia sisältävä silmänympärysvoide virkistää väsynyttä katsetta ja hälventää juonteita ja tummia silmänalusia. Spirulina ja kvinoaauttavat tekemään silmänympärysihosta nuorekkaamman näköisen.

Vartalolle:

Bold Statement – TATTOO BODY MOISTURIZER SPF 30

Kosteuttaa ihoa ja ehkäisee tatuointien haalistumista. Nopea- ja helppokäyttöinen suihkutettava voide suojaa ihoa UV-säteilyltä ja auttaa säilyttämään tatuointien värit kirkkaina.

Polish Up – BODY & HAIR WASH

Puhdistaa ja virkistää vartaloa. Tehokkaasti viilentävä (–4 astetta) mentolia sisältävä koostumus raikastaa olon treenin jälkeen.

Cool Off – SPRAY DEODORANT

48 tunnin suoja ja raikas tunne ilman alumiinisuoloja. Magnesiumoksidia sisältävä deodorantti – modernin miehen raikkauden salaisuus.