Defender on se perinteisin ja tunnistettavin Land Rover -malli. Vaikka klassisen Defenderin tuotanto on päättynyt, juhlistaa Land Rover 70-vuotisjuhliaan päivittämällä vanhoja Defender-malleja uuteen kuosiin.

Land Roverin Classic-osasto kunnostaa korkeintaan 150 vanhaa Defenderiä, ja päivittää samalla hieman konehuonetta. Land Rover Defender Works V8 -nimellä tunnetut mallit tulevat olemaan tehokkaimpia Defender-malleja mitä tehtaalta on lähtenyt. Autot saavat konepellin alle 5.0-litraisen V8-moottorin, joka tarjoaa tehoa 405 hevosvoimaa ja vääntöä 515 Nm. Tämä on hieman enemmän kuin tuotantomallit, jotka tarjosivat 122 hv ja 360 Nm. Uudistettu Defender Works V8 kiihtyy satasen vauhtiin arvion mukaan n. 6 sekunnissa.

Uudistetut mallit saavat myös 8-nopeuksisen ZF-automaattivaihteiston, tehokkaammat jarrut ja uudet jouset, iskunvaimentimet ja kallistuksenvakaajat. Autoon vaihtuu myös 18-tuumaiset vanteet 265/65 R18 -rengastuksella. Kahdeksan eri ulkovärivaihtoehdon musta katto, lokasuojat ja etusäleikkö. Ovenkahvat, polttoainetankin korkki ja konepellin Defender-teksti on valmistettu alumiinista. Autoon vaihtuu myös tulpa-LED -ajovalot. Matkustamoon tulee nahkaverhoilu Recaron istuimilla viimeisteltynä.

Uudistetut Land Rover Defender Works V8 -mallit ovat myynnissä pääasiassa vain kotimarkkinoilla, missä hinnat alkavat £150,000.