Garmin on esitellyt uuden, helppokäyttöisen ja intuitiivisen Approach S10 -golfkellon. Kello näyttää tarkan etäisyyden viheriön etu- ja taka­reunaan sekä keskikohtaan yli 41.000 golfkentällä eri puolilla maailmaa.

Approach S10 -kello on suunniteltu helppokäyttöiseksi perusmalliksi kaikille golfin harras­tajille. Kellon tietokannasta löytyy yli 41.000 esiladattua kenttäkarttaa eri puolilta maailmaa. Approach S10 valitsee GPS-sijainnin perusteella automaattisesti oikean kentän ja näyttää etäisyyden viheriön etu- ja taka­reunaan sekä keskikohtaan jokaisella reiällä. Kello kertoo myös etäisyyden esteille, dog­legeille ja layupeille. Pelin edetessä kello siirtyy automaattisesti seuraavalle väylälle.

Pelin jäl­keen Approach S10 näyttää kokonaismatkan ja -peliajan sekä kierroksen tuloksen, jonka voi ladata viikoittaiseen sijoitustaulukkoon Garmin Golf -sovelluksessa.

Approach S10 -kellossa on 1,3 tuumainen näyttö, joka näkyy myös kirkkaassa auringonpaisteessa. Kello on suojattu vedeltä kevyttä kastumista vastaan. Akun kesto on jopa 12 tuntia GPS-tilassa.

Garmin Approach S10 -golfkello tulee myyntiin kesällä. Laitteen suositus­hinta on 179,00.