Garminin uudella Forerunner 645 Music GPS -juoksukellolla saat musiikin mukaan juoksulenkille ja treeneihin. Enää ei tarvitse ottaa älypuhelinta mukaan, sillä kelloon mahtuu jopa 500 kappaletta. Lataat vain lempikappaleet tietokoneelta kelloon, liität Bluetooth-kuulokkeet ja lähdet lenkille.

Garmin Forerunner 645 Music -kellosta löytyy kattavat toiminnot kuntoilun seurantaan. Sisäinen GPS/GLONASS -paikannus näyttää, kuinka pitkään, nopeasti ja missä olet juos­sut. Kun vyötärönauhaan on kiinni­tetty juoksudynamiikka-anturi tai rinnan ympärille on kiinnitetty sykevyö, näet kellon näy­töltä juoksudynamiikkatiedot, kuten tahdin, maakosketuksen keston, askelpituuden, jne.

Forerunner 645 Music tarjoaa suuren määrän toimintoja, halusitpa sitten juosta, uida, patikoida tai harrastaa jotain muuta lajia. Voit myös tarkastella ja ladata juoksulenkkejä, vertailla aikai­sempia suorituksia ja kilpailla niitä vastaan sekä tehdä intervallitreenejä. Uima-altaas­sa Forerunner 645 Music mittaa matkaa ja tahtia, näyttää henkilökohtaiset ennätykset ja paljon muuta.

Firstbeat -harjoittelutoimintojen avulla voit parantaa kisa- tai treenisuorituksia. Firstbeat analysoi aiempia treenejä ja kertoo, harjoitteletko tehokkaasti vai paremmin tai huonommin kuin aiemmin. Se mittaa kuluneiden seitsemän päivän harjoittelua ja määrittää, ovatko tämänhetkiset treenisi riittävän tehokkaita parantamaan suorituskykyäsi.

Forerunner 645 Music -kellon voi mukauttaa vastaamaan omia tarpeita lataamalla Connect IQ -kaupasta widgetejä ja sovelluksia, kuten SmartThings, AccuWeather MinuteCast. Kellolla voi jopa maksaa ostoksia Garmin Pay Ready -toiminnolla. Garmin Connect Mobilessa luot ensin sähköisen lompakon ja lataat siihen niiden korttien tiedot, joita haluat käyttää maksamiseen. Maksaessasi tun­nis­taudut nelinumeroisen koodin avulla. Kellon maksutoiminto on tämän jälkeen käytettä­vissä 24 tuntia, paitsi jos irrotat kellon ranteesta, jolloin maksutoiminto lukittuu automaattisesti. Mukana olevat maat, kortit ja pankit voit tarkistaa osoitteessa garmin.com/garminpay/banks

Forerunner 645 Music -kellon akku kestää jopa seitsemän päivää älykellotilassa ja vii­si tuntia GPS-tilassa musiikkia kuunneltaessa. Kello painaa 42 grammaa, ja se on en­sim­mäinen ruostumattomasta teräksestä valmistetulla kellon kehällä ja Garmin Chroma -näy­töllä varustettu Forerunner -malli.

Forerunner 645 Music -juoksukellon suositushinta on 479,00 euroa. Forerunner 645 on saatavissa myös ilman musiik­ki­toi­mintoa hintaan 429,00 euroa.