Suomalaisten kehittämä glögiskumppa Glöet palkittiin Lontoossa IWCS:n palkintogaalassa. Viime vuonna Glöet palkittiin jo uniikista reseptistään ja tänä vuonna Glöet sai pronssia arvostetussa design-kategoriassa. IWCS (The International Wine & Spirit Competition) on vuosittain järjestettävä viinien maailmanmestaruuskilpailu, johon osallistuu viinejä yli kahdeksastakymmenestä maasta.

Pohjoismaissa jo kolmen viime joulun ajan myynnissä ollut glögiskumppa Glöet saa makunsa joulun tutuista mausteista kanelista, neilikasta, appelsiinista, inkivääristä, vaniljasta ja sitruunasta. Tuote jäähdytetään kylmäksi ja se sopii tarjottavaksi seurustelujuomana, tervetuliaismaljana ja pikkusuolaisen tarjottavan tai joulun jälkiruokien kanssa. Suomalaisten kehittämä Glöet on Suomen ja Ruotsin lisäksi myynnissä myös Norjassa sekä Tanskassa.

”Glöetin kasvu on ollut nopeaa, vaikka tuote on ollut markkinoilla vasta neljä vuotta. Onhan tämä huikeaa, että olemme pystyneet pienenä suomalaisena startup-yrityksenä luomaan Skandinaviaan uuden tavan juhlistaa joulua. Glöet glögiskumppaa on juotu jo yli miljoona lasia ja on hienoa nähdä, että yhä useampi ravintola on valinnut Glöetin valikoimaansa tai tarjoaa itsetekemänä sekoituksena glögiskumppaa.”, toteaa Glöetin toimitusjohtaja Anette Raunio.