Tuntuisio herääminen helpommalta, jos soimaan lähtisi oma suosikkikappale tai Spotify-soittolista. Spotify ja Googlen Kello-sovellus tarjoavat nyt mahdollisen herätä oman soundtrackin tahtiin. Android-puhelimen herätyskellon soittoäänen voi nyt valita Spotifyn yli 35 miljoonan kappaleen katalogista. Palvelu toimii sekä Spotifyn ilmaisella että Premium-versiolla.

Käyttöönotto on helppoa. Avaa Googlen Kello-sovellus ja yhdistä se Spotify-tiliisi. Herätys-kohdan kautta löydät nopeasti musiikkisuosituksia ja pystyt vaivattomasti etsimään ja valikoimaan kappaleita, albumeita, artisteja tai soittolistoja Spotifysta. Sama kokemus on saatavilla myös ilmaisversion käyttäjille satunnaistoistotilassa.

Herätyskellon sammutettuasi voit jatkaa musiikin kuuntelua saumattomasti. Kello-sovelluksen Spotify-kohdasta löydät viimeksi kuuntelemiisi kappaleisiin perustuvia, personoituja suosituksia.

Googlen Kello-sovellus tulee valmiiksi asennettuna osaan Android laitteista ja se on ladattavissa Google Play Storen kautta kaikille Android-puhelinten käyttäjile.