Joskus yksinkertaisestakin lahjasta voi saada erikoisen. Tietysti jo lahjan antajalla on vaikutusta, mutta myös itse lahjaan voi tuoda oman vivahteen. Kun tavallista lahjaa hieman muokkaa, saa siihen sopivasti persoonallista otetta. Ja liittämällä lahjaan henkilökohtaisen viestin, muttuu lahja paljon merkityksellisemmäksi saajalle.

Tässä muutamia ideoita, joita voi käyttää suoraan, tai joista voi viritellä oman mukavan yllätyksen.

Valokuva teistä kahdesta

Valitse kiva valokuva teistä kahdesta ja laita se kehyksiin. Näin syntyy mukava muisto hetkestä, jolloin valokuva otettiin, ja jolloin annoit sen lahjaksi.

Aina mukana

Anna muistoksi maskotti tai avaimenperä, jossa joku sinuun tai teihin liittyvä hellyttävä hahmo. Liitä mukaan viesti ”Haluan olla aina kanssasi”.

Kaunein nainen

Anna lahjaksi avattava meikkipeili. Kirjoita viestiksi ”Kuva maailman kauneimmasta naisesta”

Hierontapaketti

Osta hierontaöljy, tuoksukynttilä ja pehmeä pyyhe. Lisää pakkaukseen itsetehty hierontalahjakortti, jossa teksti ”Varaa erinomainen hieronta numerosta” sekä oma puhelinnumerosi.

Muisto lapsuudesta

Kysy puolison perheeltä oliko hänellä lapsena jotain, mitä hän aina halusi lahjaksi. Vaikka lahja ei ehkä enää olekaan yhtä ajankohtainen, tulee siitä hauska yllätys ja osoittaa että olet panostanut siihen.

Avain sydämeeni

Anna lahjaksi avaimenmuotoinen koru tai avaimenperä, ja liitä siihen viesti ”Sinulla on Avain Sydämeeni” tai sama englanniksi ”The Key to My Heart”.

Makeita makealle

Anna suklaarasia, jossa viesti ”Olet Makein asia elämässäni!”

Korjailtu runokirja

Anna lahjaksi kirja tai runokirja, jonka sivuille olet olet alleviivanut kirjaimia niin että niistä syntyy viesti, esim. ”Rakastan Sinua” tai ”Kiitos kun olet elämässäni”.