Huawei esitteli Barcelonan Mobile World Congress -messujen yhteydessä uusia vaihtoehtoja mobiiliin hyöty- ja viihdekäyttöön. Uudet Huawei MediaPad M5 -tabletti ja Huawei MateBook X Pro -kannettava tarjoavat paitsi suorituskykyä, myös näyttävän linjakkaan muotoilun.

Huawei MateBook X Pro

Huawei MateBook X Pro on pieni, mutta tehokas kannettava. Uutuus on ohut ja mitoiltaan kompakti. Laitteessa on täysin uusi 3K-kosketusteknologialla varustettu 13,9 tuuman Huawei FullView -näyttö. Kannettavan suorituskyvystä huolehtivat kahdeksannen sukupolven Intel Core i7 tai i5 -prosessori, NVIDIA GeForce MX150 -näytönohjain 2GB GDDR5 -muistilla sekä pitkäkestoinen 57,4 Wh akku. Laitteessa on Dolby Atmos Sound -järjestelmä, joka yhdessä kustomoitujen kaiuttimien kanssa saa äänen liikkumaan siten kuin käyttäjä olisi tapahtumien keskiössä.

Huawei MediaPad M5

Huawei MediaPad M5 -tabletti on varustettu 2.5D-lasilla ja 2K HD ClariVu 5.0 -kosketusnäytöllä. Tabletti tulee markkinoille 8,4 ja 10,8 tuuman vaihtoehtoina sekä Harman Kardonin kanssa yhteistyössä toteutetuilla kaiuttimilla. Huawei Histen -teknologia tarjoaa 3D-audiokokemuksen ja tukee Hi-Res-audiota tarjoten erinomaisen äänenlaadun. 10,8 tuuman Huawei MediaPad M5 Pron mukana on erittäin tarkka Huawei M-Pen, jossa on tuki 4096-painetasolle. Tämä tekee kynän käytöstä helppoja mahdollistaa entistä yksityiskohtaisemmat piirrokset.