Insta360 ONE X vie toimintakameroiden ominaisuudet uudelle tasolle huipputason 5.7K-videotarkkuudella ja 360 asteen näkökentällä. Lisäksi Insta360 ONE X -kameran ominaisuuksiin kuuluvat kuvanvakautus sekä elokuvamaisia erikoisefektejä, joilla videoihin saa aivan uutta ilmettä.

Kompakti (115 x 48 x 28 mm, 115 g) ja kestävä Insta360 ONE X kuvaa ja vakauttaa videokuvan ammattimaisella taidolla riippumatta siitä, onko kamera kuvaajan kädessä, kypärässä, selfietikussa vai kiinni kulkuneuvossa. Kameran FlowState-kuvanvakautus huolehtii videokuvan tasaisuudesta ilman tarvetta erilliselle gimbaalille. Algoritmi analysoi liikettä eri kuvakulmista ja huolehtii videokuvan tasaisuudesta ennennäkemättömällä tavalla.

Insta360 ONE X -toimintakameralla voi kuvata 360 asteen 5.7K-videota (30fps), 4K-videoita (50fps) tai 3K-videota (100fps). Insta360 ONE X hyödyntää kuvaamiseen ja jälkikäsittelyyn monipuolista sovellusta. Kuvaamisen aikana voi keskittyä pelkkään kuvaamiseen, koska sekä videomateriaalin kuvakulmien valinta että muokkaus sujuvat helposti ja nopeasti jälkikäteen. TimeShift-ominaisuuden ansiosta videomateriaalin nopeutta voi säätää vapaasti eri kohdissa videota, jolloin hidastukset tai nopeutukset on helppo määritellä jälkikäteen.

Sovellus osaa häivyttää videolta myös kuvauksen apuna olleen selfietikun, jolloin kuva näyttää kuin kamera olisi leijunut paikoillaan ilmassa. Erikseen hankittavan 1,2 metrisen Insta360 Invisible -selfietikun kanssa kameran kuvausmahdollisuudet ovat äärimmäisen monipuoliset.

Insta360 ONE X on laajennettavissa erilaisin lisävarustein, kuten sukelluskäyttöön suunnatulla Dive Case -suojalla, roiskevesitiiviillä ja kevyttä upotusta kestävällä Venture Case -suojalla ja GPS Smart Remote -kaukosäätimellä, joka taltioi kameran sijaintitiedot kuviin ja videoihin. Lisää monipuolisia kuvausmahdollisuuksia tarjoavat erikseen hankittavat Drifter-heittotikka ja Bullet Time -kahva. Pehmustetun Drifter-heittotikan avulla kameraa voi myös heittää sellaisiin tilanteisiin, joihin kuvaaja ei välttämättä muuten pääse. Bullet Time -kahvan ja selfietikun yhdistelmällä voidaan puolestaan kuvata hidastettuja Bullet Time -videoita, joissa kamera liikkuu nopeasti kuvattavan kohteen ympärillä.

WiFi-verkkoyhteyden avulla kamera voidaan yhdistää langattomasti muihin laitteisiin. Näin voidaan hallita ja esikatsella videokuvaa reaaliaikaisesti. Kuvattu materiaali voidaan siirtää kamerasta älypuhelimeen joko langattomasti tai liitäntäjohdolla. Kameran mukana toimitetaan Lightning-, USB-C- ja Micro-USB-kaapelit.

Insta360 ONE X -kameran suositushinta on 459,00 euroa.