Tanskalaista designia ja kaiutinosaamista edustava Jamo esitteli kaksi uutta Jamo Studio soundbar-kaiutinta. Uutuuksien muotoilussa on huomioitu erityisesti laitteiden istuvuus erilaisiin olohuoneisiin ja oleskelutiloihin.

Jamo Studio soundbar-kaiuttimet on päällystetty ylellisellä teksturoidulla kankaalla. Ratkaisu antaa laitteelle näyttävän muodon ja auttaa kaiuttimia sulautumaan saumattomasti oleskelutilojen sisustukseen. Molemmat uudet mallit, SB 36 ja SB 40, ovat saatavilla joko eläväpintaisella grafiitinharmaalla tai vaaleanharmaalla kankaalla.

Jamo Studio SB 36

Jamo Studio SB 36 on 2.0-soundbar, jossa on integroitu subwoofer. Laitteessa on Dolby Audio-dekoodaus, Bluetooth -yhteensopivuus ja puheäänenparannus- sekä virtual surround -ominaisuudet. SB 36 on 91,4 cm leveä ja 6,6 cm korkea, joten se soveltuu television alapuolelle tai seinäkiinnitykseen. Suositushinta 399,00 eur.

Jamo Studio SB 40

Jamo Studio SB 40 on 2.1-soundbar, johon kuuluu erillinen, langaton subwoofer. Soundbarissa on HDMI 2.0 4K signaalin läpipäästö HDCP 2.2 yhteensopivuudella, Dolby Audio -dekoodauksella ja ja Bluetooth -ominaisuuksilla. SB 40 soundbarissa on myös virtual surround, puheäänenparannus ja yötila. Suositushinta 549,00 eur.