Kesäisiä kelejä odottavat jo niin auringonpalvojat kuin moottoripyöräilijät. Myös Kawasaki odottaa kunnon kesää, sillä merkiltä tulee peräti kuusi uutta katupyörämallia ajokaudelle 2018. Uutuuksia ovat Sport Touring -luokkaan ahtimella varustetut Ninja H2 SX ja Ninja H2 SX SE -mallit, retrotyyliset Z900RS ja Z900 RS Cafe -mallit sekä Supersport- luokkaan Ninja ZX-10R SE ja Ninja 400 -mallit.

Kawasaki Z900RS

Kunnianosoituksena 1970-luvun tehokuninkaalle ja kulttimaineeseen nousseelle Z1:lle, Kawasaki esittelee nyt modernin ja sporttisen retropyörän Z900RS:n. Pyörässä yhdistyy esikuvien ulkonäkö ja nykyaikainen ajettavuus ja suorituskyky. Lisäksi mallista tulee tarjolle sporttisemmalla ajoasennolla ja bikini katteella varustettu Z900RS Cafe.

Kawasaki Ninja ZX-10R SE

Kawasakin Superbike -mestaruuksia voittanut Ninja ZX-10R ja ZX-10RR saa seurakseen uuden korkealuokkaisen perheenjäsenen, joka täydentää Ninja-malliston litraisten supersporttien luokan. Kawasaki ZX-10R SE on varustettu edistyksellisimmällä puoliaktiivisella jousituksella, jonka tuomasta pidosta ja mukavuudesta voi nauttia niin kadulla kuin radalla.

Kawasaki Ninja 400

Uusi suorituskykyinen moottori ja kevyt runko tekevät Ninja 400 -mallista tehopainosuhteeltaan luokkansa kovimman haastajan. Valmistaja lupaa että pyörän hauskuus ja ajomukavuus on viety äärimmilleen tarjoten rennon nautinnollisen ajokokemuksen.