BMW:n sporttisen näyttävä 8-sarjalainen tulee tarjolle myös avomallina. Nelipaikkainen 8-sarjan Cabrio on varustettu perinteisella kangaskatolla. Katto avautuu tai sulkeutuu vain 15 sekunnissa ja kattoa voi käyttää myös vauhdissa, kunhan vauhtia on alle 50 km/h nopeudessa. Autossa on vakiona musta kangaskatto. Lisävarusteena katon väriksi on valittavissa myös hopeanharmaa.

Nelipaikkaisessa avoautossa etupenkkiläiset ovat yleensä hyvin suojassa tuulenpuuskilta, mutta takapenkkiläisillä tilanne voi olla toinen. BMW 8-sarjan Cabrion muotoilussa on onneksi huomioitu takapenkin matkustajien mukavuus. Takaistuimien kohdalla olevat ilmanohjaimet ohjaavat häiritsevät pyörteet pois takamatkustamosta. Lisävarusteena on saatavissa myös niskanlämmittimet lisäämään avoautoilun nautintoja kelien viilentyessä.

BMW 8-sarjan Cabrio tulee myyntiin kahdella moottorivaihtoehdolla. Valittavissa on joko M850i xDrive, jonka V8-bensamoottori tarjoaa 390 kW (530 hv) ja 750 Nm, tai 840d xDrive, jonka 6-sylinterisestä dieselistä löytyy tehoa 235 kW (320 hv) ja 680 Nm. Molempien moottoreiden yhteydessä on 8-vaihteinen Steptronic-automaattivaihteisto ja xDrive-neliveto.

Cabrion toistaiseksi epävirallinen ennakkohinta on 154 156,59 euroa (840d xDrive). Uutuuden ennakkomyynti alkaa loppuvuodesta ja virallinen ensiesittely on maaliskuussa 2019.