Uusi Bentley Continental GT Convertible on kolmannen sukupolven avoversio ylellisestä Continental GT -mallista. Uutuus on edeltäjien tapaan varustettu perinteisellä kangaskatolla, mutta sen toiminta ja rakenne on päivitetty aivan uudelle tasolla.

Katon äänieristystä on parannettu, minkä ansiosta matkustamo on jopa kolme desibeliä hiljaisempi matka-ajossa. Bentley lupaakin että uuden Convertiblen matkustamo on yhtä hiljainen kuin edellisen sukupolven Continental GT Coupe. Kun säät sallivat, katon voi laskea alas nappia painamalla vain 19 sekunnissa. Katon voi laskea myös vauhdissa, kunhan ajonopeus on alle 50 km/h. Viileämmissä keleissä avoautoilijoita lämmittävät istuimien niskanojiin integroidut niskalämmittimet.

Continental GT Convertiblen katon väriksi on tarjolla seitsemän vaihtoehtoa, joista yhtenä on perinteinen brittiläinen tweed. Lisäksi sisäkaton värin voi valita kahdeksasta vaihtoehdosta. Jotta autosta saa varmasti yksilöllisen, on ostajalla valittavana lisäksi 17 ulkoväriä, joista löytyy jopa 70 värisävyä, 15 istuimen verhoilun väriä, 8 koristelistaa ja 15 eri lattiaverhoilun väriä.

Moottorivaihtoehtoja on sensijaan alkuun vain yksi; 6.0-litrainen W12, jonka parina kahdeksanportainen kaksoiskytkinautomaattivaihteisto sekä neliveto. Moottori tarjoaa 635 hevosvoimaa ja 900 Nm, jotka kiihdyttävät avomallin satasen vauhtiin 3,8 sekunnissa ja mahdollistavat 333 km/h huippunopeuden.