Logitech on julkistanut Logitech Crayon -kosketuskynän iPadille. Crayon on monikäyttöinen ja pikselintarkka digitaalinen kosketuskynä 9,7 tuuman iPad-tablettilaitteelle.

Logitech Crayon hyödyntää Apple Pencil -teknologiaa ilman paineherkkyyttä. Teknologian avulla voidaan tuottaa luonnollista, tarkkaa ja nopeaa kynänjälkeä sovelluksesta riippumatta. Crayonin ollessa käytössä näyttö osaa erottaa kämmenen ja kynän painallukset toisistaan, ja näin jättää kämmenpainallukset huomiotta. Tämän ansiosta kämmentä voi lepuuttaa tai tukea näyttöä vasten tehdessään esimerkiksi tarkkaa piirtämistä. Crayonin kynänkärki osaa dynaamisesti mukautua erilaisiin käyttöasentoihin. Tämä mahdollistaa helposti esimerkiksi eri paksuisten viivojen piirtämisen oikean kynän lailla.

Crayon yhdistyy iPadiin välittömästi ilman erillistä paritustoimintoa. Käyttöönottoon riittää virtakytkimen painallus ja kynä on heti käyttövalmis. Logitech Crayon -kosketuskynässä riittää virtaa jopa seitsemän tunnin käyttöön täydellä latauksella. Vain kahden minuutin pikalatauksella saadaan virtaa jopa puolen tunnin käyttöön. Kynän kestävän rakenteen ansiosta se kestää pudotukset jopa yli metrin korkeudelta.

Logitech Crayon -kosketuskynä tulee myyntiin syyskuussa sekä Logitechin ja Applen verkkokauppoihin että Applen jälleenmyyntipisteisiin 79 euron suositushintaan.