Logitech pyrkii ehkäisemään tietokonekäyttäjien ranneongelmia uudella pystymallisella MX Vertical -hiirellä. Toisin kuin tyypilliset hiiret, MX Vertical jättää käden luontaiseen 57 asteen pystyasentoon. Tämä vähentää kyynärvarren rasitusta ja ranteeseen kohdistuvaa painetta. Näin hiiri ehkäisee ranteen ja kyynärvarren alueen kipu- ja tulehdustiloja, joita runsas hiirenkäyttö saattaa käyttäjälleen aiheuttaa.

Tieteellisesti testattu ja ergonomia-asiantuntijoiden hyväksymä MX Vertical on suunniteltu luonnollinen kädenpuristus mielessä. Lopputuloksena on 57 asteen kulmassa oleva käyttöasento, joka vähentää jopa kymmenen prosenttia käden rasitusta perinteiseen hiirenkäyttöön verrattuna. Käyttökulma ja muotoilu on suunniteltu erilaiset kämmentyypit ja -koot huomioiden. Hiiren kuvioitu kumipinta ja peukalotuki takaavat miellyttävän ja levollisen käyttöasennon.

Langaton MX Vertical toimii täydellä latauksella jopa neljä kuukautta. Jo minuutin mittainen pikalataus takaa peräti kolme käyttötuntia. Easy-Switch- ja Logitech Flow -ominaisuuksilla varustettu MX Vertical on helposti käytettävissä kahden eri tietokoneen välillä. Lisäksi jopa tekstin, kuvien ja tiedostojen siirtäminen onnistuu näiden tietokoneiden välillä pelkästään hiirtä ja sen sovellusta käyttämällä.

MX Vertical on alansa huippua myös tarkuudellaan. 4000 dpi:n anturi takaa tarkkuuden, minkä ansiosta ergohiiren käyttö aiheuttaa vain neljänneksen lihasrasituksesta tyypilliseen hiireen verrattuna. Lisäksi hiiren nopeutta ja tarkkuutta voidaan säätää helposti vain hiiren painiketta painamalla, jolloin käyttökokemuksesta saa juuri itselleen sopivan.

Logitech MX Vertical -ergohiiri tulee myyntiin syyskuussa. Sen suositushinta on 129,00 euroa.