Maserati esitteli New Yorkin autonäyttelyssä Levante katumaasturin pirteämmän painoksen. Uusi Levante Trofeo on saanut keulalleen V8-moottorin, joka on yksi Maseratin kaikkien aikojen tehokkaimmista voimanlähteistä.

Maserati Levante Trofeon 3.8-litrainen, kahdella ahtimella varustettu V8 tuottaa tehoa 590 hevosvoimaa ja vääntöä 730 Nm. Jotta moottorin voima saadaan myös hyödynnettyä, jakautuvat tehot kaikille neljälle pyörälle Q4 -nelivetojärjestelmän kautta. Näillä tehoilla Levante Trofeo on yksi hätäisimmistä katumaastureista. Auto kiihtyy satasen vauhtiin 3,9 sekunnissa. Onneksi myös hidastuvuus on yhtä vaikuttava. Satasen vauhdissa auto tarvitsee pysähdykseen vain 34,5 metriä vapaata tietä.

Ulkoisesti Levante Trofeon voi erottaa uusien etu- ja takapuskurien ansiosta, jotka tuovat autolla entistä sporttisemman ilmeen. Lisäksi vanteiksi ovat vaihtuneet 22-tuumaiset ”Orione” takovanteet.

Maserati Levante Trofeon valmistus alkaa Mirafiorin tehtaalla Iltaliassa tänä kesänä. Auton moottori muuten tulee Ferrarin tehtaalta Maranellosta. Valitettavasti Levante Trodeon päämarkkinat ovat ainakin aluksi Pohjois-Amerikassa.