Master & Dynamic on vuonna 2014 New Yorkissa perustettu audiolaitteita valmistava yritys, joka panostaa tuotteidensa suunnittelussa paitsi korkealuokkaiseen äänentoistoon, myös tuotteiden designiin ja käyttömukavuuteen.

Master & Dynamicin uutuus, MW07 -kuulokkeet on suunniteltu tarjoamaan aito langaton kuunteluelämys. Langattomat kuulokkeet on valmistettu alumiinista, jota suojaa PVD-pinnoite. Kuulokkeiden kaiutinelementtien materiaalina on beryllium, jotta äänentoisto saadaan ensiluokkaiseksi. Kuulokkeet saa yhdistettyä äänilähteeseen Bluetooth 4.2 -yhteyden avulla. Kuulokkeiden istuvuuden ja käyttömukavuuden varmistaa silikonista valmistettu reunus, jota löytyy kahdessa eri koossa, sekä viisi erikokoista korvanappia.

Tuotteet on pakattu rosterista valmistettuun säilytys/kuljetusrasiaan, joka toimii myös varavirtalähteenä. Kuulokkeet itsessään tarjoavat 3,5 tuntia kuunteluaikaa. Säilytyskotelon akku tarjoaa vielä 10,5 tuntia lisää kuunteluaikaa. Tämän varavirtalähteen kautta kuulokkeet saa ladattua 50 % täyteen vain 15 minuutissa.

Master & Dynamic tulevat myyntiin syksyllä. Tuotteiden suositushinta Suomessa on 299,00 euroa.