Uusi Mivitotal Sport on suunniteltu aktiiviselle liikkujalle. Se sisältää nestemäisessä muodossa 12 vitamiinia, 6 kivennäisainetta, aminohappoja, koentsyymi Q10:a ja sitrusbioflavonoideja.

Mivitotal Sport sisältää A-, D, E-, C- vitamiineja ja B-ryhmän vitamiineja sekä kalsiumia, magnesiumia, sinkkiä, seleeniä ja jodia. Lisäksi monipuolinen koostumus sisältää D-riboosia, L-tauriinia, L-karnitiinia, L-tyrosiinia, koentsyymi Q10:a, inositolia, koliinia ja sitrusbioflovonoideja.

D-riboosi auttaa parantamaan urheilusuoritusta tehostamalla suorituskykyä ja antamalla soluille energiaa. Sen on todettu myös edistävän lihasten palautumista.

Tauriinia esiintyy luonnostaan ihmisen lihaksissa. Aikuisessa ihmisessä tauriinia on noin 1 g per painokilo. Keho pystyy syntetisoimaan tauriinia keskimäärin 50 – 125 mg päivittäin ja lihasrasitus hidastaa tätä synteesiä entisestään. Tauriinin saanti ruoasta tai ravintolisästä onkin tärkeää.

Karnitiini tehostaa rasvanpolttoa kuljettamalla rasvahappoja solujen mitokondrioihin, joissa ne poltetaan energiaksi.

L-tyrosiini on kilpirauhashormonin rakenneosa yhdessä jodin kanssa. L-tyrosiinia kutsutaan myös stressaantuneen ja kuormittuneen ihmisen hyväksi ystäväksi. Se onkin mielialaa nostavan dopamiinin esiaste.

Koentsyymi Q10 on vitamiinin kaltainen yhdiste joka antaa soluille energiaa. Ubikinonin luonnollinen määrä kehossa vähenee iän myötä. Korkeimmillaan pitoisuus on yleensä 20-vuotiaana, jonka jälkeen se hitaasti pienenee. 40-vuotiaalla vähennys on jo 30 %, 60-vuotiaalla 50 % ja 70-vuotiaalla jopa 75 %.

Inositolia tarvitaan solujen välisessä viestinnässä ja aivojen välittäjäaineiden toimintaan.

Koliini tukee maksan normaalia toimintaa.

Mivitotal Sport 500 ml ja 1000 ml saatavana luontaistuotekaupoista, apteekeista ja tavarataloista. Annossuositus on 2 ruokalusikallista (30 ml) kerran päivässä. Avattu pullo säilyy jääkaapissa 2 kuukautta. Suositushinta on n. 24 euroa (500 ml) ja n. 38 euroa (1000 ml).