HP on yhdistänyt käsityötaidot uusimpaan tietokonetekniikkaan, ja luonut ylellisen käyttöesineen joka ei paitsi näytä hyvältä, on myös mukava käyttää. HP Spectre Folio on nahkainen kannettava, jossa yhdistyvät perinteinen kannettava tietokone, 2-in-1-laite ja 360-kannettava, sillä laitteen saa taiteltua erilaisiin asentoihin tarpeen mukaan.

HP kutsuu Spectre Foliota “manucrafturing”-taidonnäytteeksi. Koneen kuorena toimivalla kromiparkitulla nahalla on esteettisyyden lisäksi myös tärkeä funktionaalinen rooli. Kestävä ja joustava nahka toimii luonnollisena saranana ja suojaavana pintana. Ulkokuoressa erottuva tikkaus ja huolellisesti viimeistellyt saumat antavat koneelle hienostuneen tunnun. Spectre Folio on saatavana kahdessa sävyssä: ruskeana (Cognac Brown) tai punertavan sävyisenä (Bordeaux Burgundy).

Koneen keveys ja litteys ovat muun muassa alan pienimpiin kuuluvan emolevyn ansiota, joka hyödyntää 8. sukupolven Intel Core i5 ja i7 -prosessoreita. Ilman tuuletinta toimiva jäähdytys tekee nahasta miellyttävän viileän tuntuisen. Koneen ominaisuuksiin lukeutuvat 16 GB:n muisti, 2 TB:n SSD-levy ja joko 300 nitin FHD-näyttö tai 1 watin ja 400 nitin FHD-näyttö, joka toimii ihanteellisesti kaikissa valaistusolosuhteissa. 4K UHD -näyttö on saatavilla myöhemmin tänä vuonna.

Spectre Folio taipuu sulavasti eri asentoihin. Litteän ja kevyen koneen saa taitettua yhdellä kädellä tavallisesta kannettavasta teltaksi, jolloin näppäimistö jää piiloon näytön taakse, ja siitä tabletiksi. Spectre Folio on suunniteltu liikkuvaan elämäntapaan, jossa kannettavalta vaaditaan sekä tyyliä että tehoja. Jopa 18 tuntia kestävä akku tuo joustavuutta työskentelyyn.

HP Spectre Folio -mallit:

  • HP Spectre Folio Cognac Brown (LTE) saatavilla tammikuussa 2019, alkaen 2 199 €
  • HP Spectre Folio Cognac Brown (Wifi) saatavilla marraskuussa, alkaen 1 899 €
  • HP Spectre Folio Bordeaux Burgundy saatavilla helmikuussa 2019