Samsungin uudessa Galaxy A9 -puhelimessa on huikeat neljä takakameraa. Tällä varustuksela pitäisi löytyä sopiva linssi kaikkiin kuvaustilanteisiin.

24MP pääkamera mahdollistaa kirkkaat ja tarkat kuvat sekä valoisissa että hämärissä olosuhteissa. Telelinssin kaksinkertainen optinen zoom tuottaa tarkat lähikuvat myös pidemmältä etäisyydeltä, kun taas ultralaajakulmalinssi tallentaa laajatkin maisemat kerralla. Syvyyskameran ansiosta kuvien terävyysaluetta voidaan säätää ennen kuvan ottamista tai sen jälkeen. Puhelimessa on älykäs automaattinen kohteen tunnistus, joka avustaa ammattimaisten kuvien ottamisessa. Kamera hyödyntää AI-teknologiaa kuvauskohteen tunnistamisessa ja vaihtaa sopivimpiin asetuksiin automaattisesti.

Samsung Galaxy A9:n ulkoasun suunnittelussa on huomioitu sekä näyttävyys että käytettävyys. Laitteen kaartuva takaosa on 3D-lasia ja se sopii hyvin käteen. Galaxy A9 tulee saataville kahdessa värissä: Caviar Black ja Lemonade Blue. Puhelimessa on 3720mAh akku, josta riittää virtaa koko päiväksi. Vastaavasti 128Gt sisäinen tallennustila ja tuki jopa 512Gt MicroSD-muistikorteille varmistavat, että käyttäjät voivat tallentaa entistä enemmän muistoja puhelimeensa.

Samsung Galaxy A9:n myynti alkaa Suomessa marraskuun lopulla Gigantissa ja Samsungin verkkokaupassa. Puhelimen suositushinta on 649,00 euroa.