Nissan esittelee Navarasta vähän rankempaan maastoon soveltuvan erikoismallin. Uusi Nissan Navara OFF-ROADER AT32 on ensimmäinen Navarasta euroopanlaajuiseen levitykseen kehitetty yhteistyömalli.

Auton rakentamisesta vastaa islantilainen koripaja Arctic Trucks. Yhtiö on erikoistunut nelivetoisten ajoneuvojen muuntamiseen maailman vaativimmille maastoille sopiviksi. Navara OFF-ROADER AT32:n vakiovarusteluun kuuluvat mittatilaustyönä tehty jousitus (+20 mm), pohjan tärkeimpiä osia suojaava 3 mm:n ruostesuojattua suurlujuusterästä oleva pohjapanssari sekä normaalia suuremmat renkaat.

Korotettu jousitus nostaa auton maavaran 243 milliin. Yhdessä isompien renkaiden kanssa autossa on maavaraa 40 mm vakiota enemmän. Lähetysmiskulma on nyt suurimmillaan 35 astetta (perusmallissa 30,4 astetta). Ylityskulma puolestaan on nyt 24 astetta (normaalisti 22 astetta). Massiiviset pyöräkotelot ovat näyttävät, ja lisäksi ne auttavat suojaamaan auton alustaa äärimmäisissä maastoajo-olosuhteisssa.

17-tuumaiset kevytmetallivanteet ovat Arctic Trucksin suunnittelemat. Auton 32-tuumaiset renkaat on valittu erityisesti parantamaan pitoa maastoajossa ja toisaalta tarjoamaan erinomaisen suorituskyvyn maantieajossa. Renkaiden suuren läpimitan ansiosta kuljettaja voi laskea painetta vieläkin paremman pidon saavuttamiseksi esim. lumihangessa tai pehmeällä hiekalla.

A-pilariin kiinnitetty snorkkeli nostaa kahluukorkeuden 800 millimetriin, mikä on 200 mm enemmän kuin perusvarustellussa Navarassa. Snorkkeli myös tehostaa ilmanottoa ja suojaa moottoria pölyltä ja vedeltä. Tasauspyörästön lukko edessä toimii yhteistyössä takana sijaitsevan lukon kanssa ja takaa parhaan mahdollisen pidon millä tahansa alustalla.

Navara OFF-ROADER AT32 -varustelun arvonlisäveroton hinta on 7900 euroa. Navara OFF-ROADER AT32:lla on viiden vuoden takuu. Lisäksi Arctic Trucks myöntää viiden vuoden takuun uusille osille.