Perrier-Jouët Belle Epoque 2012 -samppanja on erinomainen juomavalinta erityisiin hetkiin. Elegantin samppanjan raikkauden, keveyden ja laadun takana on runsas Chardonnayn käyttö ja Cramantin Grand Cru -tarhat. Kuusi vuotta kypsytetty juoma edustaa Perrier-Jouët samppanjatalon tyyliä ja persoonallisuutta parhaimmillaan.

”Kuivan samppanjan harmoninen aromimaailma on hedelmäinen ja pehmeän mineraalinen. Samppanja sopii mausteisuutensa ja tasapainoisen hapokkuutensa takia myös voimakkaammille herkuille – kuten possulle, vasikalle, riistalinnuille ja mereneläville” Tiina Heusala Pernod Ricard Finlandilta kertoo.

Perrier-Jouët samppanjatalon tarina alkoi ranskalaisesta puutarhuripariskunnasta vuonna 1811. Samppanjan tuotannossa on aina arvostettu perinteitä. Kahden vuosisadan aikana samppanjatalolla on ollut vain seitsemän kellarimestaria, jotka ovat välittäneet uniikin samppanjan salaisuudet seuraajilleen ja vaalineet perustajien henkeä.

Belle Epoque samppanjan voi tunnistaa myös näyttävästi designpullosta. Art-Nouveau lasimestari Emilie Gallé suunnitteli vuonna 1902 upean kukkapullon, joka otettiin uudelleen käyttöön Belle Epoque -samppanjan lanseerauksessa. Pulloa koristavat emaloidut anemonet tekevät pullosta sekä kauniin lahjan että juhlapöydän taideteoksen.

Perrier-Jouët Belle Epoque 2012 on saatavissa Alkon tilausvalikoimasta hintaan 139,00 euroa (0,75 L pullo).